Beschrijving

LET OP!!!

***HELAAS PLANNEN WIJ VOOR NU GEEN BEZICHTIGINGEN MEER IN VOOR DEZE WONING !!! .***

In de wijk Rustenburg in een gezellige straat met pleintje gelegen, dit leuke en knusse 3-kamer parterreappartement. Het appartement heeft een woonkamer, 2 slaapkamers, keuken, toilet, douche en een zonnige achtertuin. De woning is zeer gunstig gelegen ten opzichte van diverse scholen, de winkels van de Dierenselaan, het Zuiderpark, openbaar vervoer, uitvalswegen en op fietsafstand van het centrum, het strand en de gezellige boulevard van Scheveningen.

INDELING

Entree op straatniveau met afgesloten portiek, entree appartement, hal met laminaatvloer en paneeldeuren, vaste kast met elektra 5 groepen met aardlekschakelaar en opstelling voor de wasmachine-/ droger. Ruime lichte woonkamer met originele marmeren schouw, laminaatvloer en kunststof kozijnen met dubbelglas, doorloop naar achterkamer met laminaatvloer en openslaande houten deuren naar de zonnige achtertuin. De keuken is voorzien van o.a. een afzuigkap, gaskookplaat, koelkast en opstelling Cv-ketel.
De woning beschikt over twee slaapkamers waarvan een slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning voorzien van een laminaatvloer en kunststof kozijnen met dubbelglas. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde met een laminaatvloer en geeft middels openslaande deuren toegang tot de zonnige achtertuin. De toegang tot de douche en het aparte toilet bevinden zich in de hal. De ruime zonnige achtertuin is nog naar eigen inzicht aan te leggen.

BIJZONDERHEDEN

-Bouwperiode 1927
-Erfpachtcanon en de beheerskosten zijn eeuwigdurend afgekocht
-Energielabel D
-VvE bijdrage € 100,--per maand
-Voorzijde woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
-Elektra 5 groepen met aardlekschakelaar
-Cv ketel Intergas HR 2006
-Oplevering in overleg
-Meetrapport (NEN 2580 ingemeten) en plattegronden zijn beschikbaar
.

In verband met het bouwjaar van de woning zal de ouderdoms-en materialenclausule worden opgenomen.
Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid, of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken