Beschrijving

LET OP!!!

***Meld u nu aan via FUNDA en plan een bezichtiging in om een kijkje te komen nemen bij deze leuke parterrewoning!
Aanmelden kan door het  digitale formulier in te vullen onder de knop ''Contact met de Makelaar'' Wij nemen telefonisch contact met u op! 
Zo kunnen wij op volgorde van binnenkomst een afspraak met u maken.***

In de gezellige vruchtenbuurt gelegen deze goed onderhouden parterre. Deze woning beschikt over een doorgebroken woonkamer, twee slaapkamers, keuken, badkamer, toilet, voortuin en een zonnige achtertuin met schuur. 

De woning is zeer gunstig gelegen nabij de gezellige Appel- en Vlierboomstraat en het Savornin Lohmanplein met een gevarieerd aanbod van winkels, cafés en restaurantjes. Tevens zijn in de buurt diverse scholen, sport- en recreatievoorzieningen, openbaar vervoer, uitvalswegen en de kinderboerderij aan de Mozartlaan. Het strand van Kijkduin met het gezellige vernieuwde centrum is op zo’n 10 minuten fietsen bereikbaar.

Indeling:
Via de ruime voortuin komt u bij de entree van de woning, hal met tochtdeur naar de gang die u toegang geeft tot alle vertrekken. Via de hal komt u in de ruime woonkamer met laminaatvloer, openhaard op gas en een vaste kast. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. 4 pits gaskookplaat, vaatwasser en koel-/ vriescombinatie en de opstelling voor de Cv-ketel. De sfeervolle tuin is bereikbaar via de schuifpui in de woonkamer en via een deur in de keuken. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich een slaapkamer met vaste kast, de 2e slaapkamer is gelegen aan de achterkant. In de hal bevindt zich het toilet met fonteintje en een vaste kast waarin de elektra 8 groepen met aardlekschakelaar en de gasmeter. De badkamer is voorzien van mechanische ventilatie, wastafel met ombouw, douche en de opstelling voor de wasmachine.Bijzonderheden:
-Bouwjaar 1938
-Erfpacht eeuwigdurend, canon afgekocht
-Elektra 8 groepen met aardlekschakelaar
-Cv-ketel Intergas 2014 (HUUR)
-Energielabel C
-VvE € 50,--per maand 
-Volledig kunststof kozijnen dubbel glas 
- Ruime vrijstaande schuur in de tuin 
-Oplevering in overleg
-Meetrapport (NEN 2580) ingemeten) plattegronden zijn beschikbaar

In verband met het bouwjaar van de woning zal de ouderdoms-en materialenclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins. dan wel de gevolgen daarvan. 

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen makelaar in. Uw makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Kenmerken